Magic Wine Cup

Onze activiteit is ontstaan ​​uit de wens om geschiedenis en passie, concept en smaak, ontdekking en verwondering te combineren. Het verlangen om onze ervaringen te delen is duidelijk geworden.

Denis Rutten

Denis RUTTEN

Volgens ons hebben de beste wijnen een geschiedenis, eigenaardigheden die kunnen worden gevoeld, geproefd en geroken, in een mengeling van magie die mens, aarde en zon verenigt.

Heel vaak doorkruist dit verhaal de eeuwen en komt het uit de diepten der eeuwen. Onze wijnen zijn als een weefpatroon uit het verleden, soms eenvoudig of complex.

We zien de wijnboer als een goochelaar, een gepassioneerde ambachtsman die naar zijn wijngaard kijkt terwijl we zijn kinderen zien groeien, voor wie hij hard werkt zodat ze het beste fruit geven.

Het is ook een uitnodiging om te reizen, van de meest dorre landen naar weelderige groene valleien, van de winderige vulkanen tot de kust beladen met spray.

De keuze van onze wijnen wordt bepaald door het lenen van tijd en door de passie voor de wijngaard.

Door deze vrouwen en mannen te ontmoeten die de horizon aftasten en naar de lucht kijken om te voelen of de oogst goed zal zijn.

Dit zijn de verhalen, deze ontmoetingen, deze reizen, die we willen delen door de magie van een moment buiten ruimte en tijd, van een uitgesneden symbool van een unie gemaakt van emoties en vriendschappen.

Als we even dit moment konden creëren, dan zal de geschiedenis ons gelijk hebben gegeven.